Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

OLDTIMER - Porsche Diesel Junior TractorDetails:

Deze Porsche Diesel Junior is technisch letterlijk in nieuwstaat. Wij hebben de volgende punten volledig gereviseerd of vernieuwd:

1. Vooras
De vooras-pen, de lagerbus en de bussen van beide fusees zijn vernieuwd. De wiellagers zijn links en rechts vernieuwd, inclusief afdichtingen. De complete stuurinrichting is volledig spelingvrij gemaakt.

2. Motor 
Het drijfstanglager en de pistonlagerbus zijn vernieuwd, alsook de zuiger, zuigerveren en de cilinderbus. De cilinderkop is gereviseerd. De motorafdichtingen en krukaskeerringen zijn ook vervangen, de verstuiver en verstuiverring is ook vernieuwd. Tevens zijn de startmotor en de dynamo gereviseerd, inclusief bekabeling. De motor is voorzien van nieuwe filters.

3. Versnellingbak
Koppelingsplaat, druklager en prise-aslager zijn vernieuwd. De versnellingsbak is geheel gecontroleerd en gespoeld, alle keerringen m.b.t. op de aftakas zijn vernieuwd, de versnellingspook speling is afgesteld, alsook de selectiepook. 

4. Achterbrug
De remmen, zowel links als rechts, zijn vernieuwd en afgesteld. De bussen van de remassen en pedalen zijn vernieuwd. De lagers en keerringen van beide steekassen zijn vernieuwd. De lagers van de reductietandwielen zijn ook aan beide kanten vernieuwd.

5. Carrosserie / Velgen
De voorbanden zijn vernieuwd, alle velgen rondom zijn opnieuw gespoten, het originele stoelmechanisme is hersteld, diverse delen zijn gestraald en gespoten.

Uiteraard is alle olie in deze Porsche vernieuwd. Deze machine verkeert technisch in werkelijke topstaat. Het plaatwerk is origineel en in goede conditie, dit is nergens rot of geroest. Specificaties:

Merk: Porsche Diesel
Type: Junior
Bouwjaar: 1961
Serienummer: K/14323/G
Motortype: Porsche System (luchtgekoeld)
Motorinhoud: 865 cc
Vermogen: 15 PK bij 2.250 rpm
Cylinders motor: 1
Transmissie type: versnellingsbak (hoog/laag)
Versnellingen: 6 vooruit, 2 achteruit
Aandrijving: Achter
Differentieelsper: Ja
Gewicht: 1.000 kg
Bandenmaat vooras: 4.50 - 16
Bandenmaat achteras: 11.2 R24U kunt voor meer informatie telefonisch of via de mail contact opnemen, of een afspraak maken voor een bezichtiging.


€ 11.900,00 (marge)

FOTO'S


TerugNEEM HIER DIRECT CONTACT MET ONS OP