Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

GARDENA® SMART Sileno City 500 RobotmaaierDetails:

Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen. De nieuwe SILENO city werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werk klaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook instellen via de smart App en afstemmen op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De Smart Gateway maakt gebruik van uw bestaande router en zorgt voor het centrale netwerk. De gateway fungeert als het hart van het smart system en zorgt voor een draadloze verbinding tussen alle GARDENA smart system apparaten in de tuin en de GARDENA smart App.
 Specificaties: 

Aanbevolen gazongrootte: 0 - 500 m²
Maaibreedte: 16 cm
Maaihoogte: 20 mm t/m 50 mm 
Diefstalbeveiliging: Ja
Max. aantal sub-zones: 3
Alarm: Nee
PIN-code: Ja
Hefsensor: Ja
Botssensor: Ja
Hellingen: 25%
Accu: 18V Lithium-Ion, 2,1 Ah
Bestuurbaar met app: Ja
Maaitijd: 60 minuten 
Laadtijd: 65 minuten 
Geluidsniveau: 58 dB (gegarandeerd)
Display: LCD
Doorgangen: min. 60 cm
Maximaal stroomverbruik per maand: 7 kW/h
Gewicht: 7,3 KG
 GARDENA® SMART System:

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web heeft u uw tuin altijd onder controle, ongeacht uw locatie. Door op het scherm te drukken, roept u alle belangrijke informatie op en kunt u alle instellingen voor uw tuin gemakkelijk naar wens aanpassen.
 Bijgeleverd voor installatie:

- 150 meter begrenzingsdraad
- 200 draadpinnen
- 1 connector
- 3 verbindingsstukken
 Voordat  u bij ons een Gardena® robotmaaier aanschaft, wordt vantevoren gekeken naar uw gazon om te bepalen of het geschikt is voor een robotmaaier. Voor eventuele storingen en/of vragen achteraf of na de installatie kunt u ons telefonisch en via de mail bereiken.
 # 2 jaar garantie! 

Gratis bij u thuis gebracht (binnen een straal van 50km)!

Als u voor meer informatie contact met ons wil opnemen, klik dan op de onderstaande link.


€ 1.199,00 incl. BTW.

FOTO'S
TerugNEEM HIER DIRECT CONTACT MET ONS OP