Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

GARDENA® smart SILENO life 750 RobotmaaierDetails:

Gazononderhoud kan zo eenvoudig zijn! Dankzij het SensorCut-systeem veroorzaakt de GARDENA SILENO-levensduur geen gazonstrepen, maar zorgt hij eerder voor een uitgebalanceerd maaipatroon en een perfect onderhouden grasmat. Het is geschikt voor middelgrote gazons van maximaal 750 vierkante meter. De compacte en manoeuvreerbare robotmaaier kan zonder problemen hellingen tot 30 procent en nauwe doorgangen maaien. De SILENO life is bij alle weersomstandigheden klaar voor gebruik en hij werkt zo stil dat het nauwelijks hoorbaar is. Als hij is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie begeleidt een programmeerassistent u door het menu en berekent hij zelfstandig het maaiplan. De maaitijden kunnen ook ingesteld worden via de smart App en afgestemd worden op de sproeitijden van de smart Water Control. De Smart Gateway zorgt voor het centrale netwerk, dat tot stand komt via een koppeling met uw bestaande router. Op deze manier geniet u van een draadloze verbinding tussen uw GARDENA smart system apparaten en de GARDENA smart App.Specificaties: 

Aanbevolen gazongrootte: 0 - 750 m²
Maaibreedte: 22 cm
Maaihoogte: 20 mm t/m 50 mm 
Diefstalbeveiliging: Ja
Max. aantal sub-zones: 3
Alarm: Ja
PIN-code: Ja
Hefsensor: Ja
Botssensor: Ja
Hellingen: 30%
Accu: 18V Lithium-Ion
Bestuurbaar met app: Ja
Maaitijd: 60 minuten 
Laadtijd: 60 minuten 
Geluidsniveau: 58 dB (gegarandeerd)
Display: LCD
Doorgangen: min. 60 cm
Maximaal stroomverbruik per maand: 4 kW/h
Gewicht: 7,3 KGGARDENA® SMART System:

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web heeft u uw tuin altijd onder controle, ongeacht uw locatie. Door op het scherm te drukken, roept u alle belangrijke informatie op en kunt u alle instellingen voor uw tuin gemakkelijk naar wens aanpassen.Bijgeleverd voor installatie:

- 200 meter begrenzingsdraad
- 300 draadpinnen
- 1 connector
- 3 verbindingsstukkenVoordat  u bij ons een Gardena® robotmaaier aanschaft, wordt vantevoren gekeken naar uw gazon om te bepalen of het geschikt is voor een robotmaaier. Voor eventuele storingen en/of vragen achteraf of na de installatie kunt u ons telefonisch en via de mail bereiken.Garantie: 3 jaar na registratie op: www.gardena.com/nl/ondersteuning/registratie-garantie/

Gratis bij u thuis gebracht (binnen een straal van 50km)!

Als u voor meer informatie contact met ons wil opnemen, klik dan op de onderstaande link.


€ 1.199,00 incl. BTW.

FOTO'S
TerugNEEM HIER DIRECT CONTACT MET ONS OP