Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

Nilfisk is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsmachines ter wereld​​​​​​​. Al meer dan 110 jaar zet Nilfisk zich in om de wereld schoner te maken. Nilfisk biedt  miljoenen bedrijven en particulieren in meer dan 100 landen over de hele wereld het allerbeste op het gebied van reinigingsoplossingen. 

In het ideale geval zouden we alleen over 'schoon' moeten denken, wanneer we ervaren dat het er niet is. Of we nu thuis zijn, onderweg of op het werk: als het ergens niet schoon is, is het één van de eerste dingen die ons opvalt. En het heeft niet alleen invloed op ons op het moment zelf. Een ruimte die niet schoon is, kan diverse problemen veroorzaken, zoals hoofdpijnen, stofproblemen en bacteriële vervuiling. Het inzicht in de impact die een gebrek aan hygiëne kan hebben op comfort en efficiëntie, is de kern van de toegevoegde waarde die Nilfisk zijn klanten kan bieden. Nilfisk helpt.

Nilfisk is exclusief bij ons verkrijgbaar! Voor het volledige assortiment van Nilfisk kunt u HIER klikken.


 Nilfisk MC 2C-120/520 XT Hogedrukreiniger

Details: De Nilfisk MC 2C serie is bedoeld voor het minder intensieve gebruik en verwijderen van lichte vervuiling. Deze m... lees meer »

€ 630,00 excl. BTW.

»

Nilfisk MC 4M-160/620 XT Hogedrukreiniger

Details: De Nilfisk MC 4M hogedrukreiniger is ontwikkeld voor lichte, algemene reinigingswerkzaamheden en is de ideale ... lees meer »

€ 1.068,00 excl. BTW.

»
TERUG