Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

Robomow® was het begin van de uitbreiding van de Schouteten Tuinmachines, wij zijn dan ook officieel dealer vanaf juni 2015. Wij waren er toen al zeker van, dat als wij een robotmaaier in ons assortiment wilde hebben, het perse een Robomow® moest zijn. Deze robotmaaiers zijn voorzien van de allernieuwste innovaties en technieken en worden bestuurd met een van de meest gebruiksvriendelijke besturingsapps in deze sector. Ze zijn er in alle soorten en maten, de kleinste is geschikt voor tuinen tot 150 m², de grootste is geschikt voor tuinen tot maar liefst 3.600 m²!

Robomow® introduceert de nieuwe Robomow App 2.0, RoboConnect (GSM-Module) en RoboConnect+ (GPS-Module), de mogelijkheid om met uw grasmaaier te communiceren en deze te bedienen en controleren via uw smartphone, web App en spraakbesturing (Amazon Alexa). Met Find My Mower bepaalt u het aangewezen gebied van uw maaier en ontdekt u de exacte locatie in geval van diefstal (vereist RoboConnect+), u ontvangt pushmeldingen wanneer uw Robomow® het aangewezen gebied verlaat. 

Aangezien niet ieder grondstuk gelijk is en niet elk gazon geschikt is voor de inzet van een Robomow® zorgen wij voor een vakkundige begeleiding. Wij beoordelen uw situatie en kunnen daarna de volledige installatie installatie verzorgen. 

Robomow® is exclusief bij ons verkrijgbaar!


 
TERUG