Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78

Robomow® was het begin van de uitbreiding van de Schouteten Tuinmachines, wij zijn dan ook officieel dealer vanaf juni 2015. Wij waren er toen al zeker van, dat als wij een robotmaaier in ons assortiment wilde hebben, het perse een Robomow® moest zijn. Deze robotmaaiers zijn voorzien van de allernieuwste innovaties en technieken en worden bestuurd met een van de meest gebruiksvriendelijke besturingsapps in deze sector. Ze zijn er in alle soorten en maten, de kleinste is geschikt voor tuinen tot 150m², de grootste is geschikt voor tuinen tot maar liefst 3500m²!

Robomow® introduceert de nieuwe Robomow App 2.0. Eindelijk de mogelijkheid om met uw grasmaaier te communiceren en deze te bedienen en te controleren via uw smartphone, web App en zelfs spraakbesturing! (de mogelijkheden verschillen per model)

Aangezien niet ieder grondstuk gelijk is en niet elk gazon geschikt is voor de inzet van een Robomow® zorgen wij voor een vakkundige begeleiding. Wij beoordelen uw situatie en kunnen daarna de volledige installatie installatie verzorgen. 

,,Met de aanschaf van een Robomow® creërt U vrije tijd, uw gazon wordt voor U gemaaid.''

Robomow® is exclusief bij ons verkrijgbaar!


 
TERUG