Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78
UITGELICHT - EGO POWER+ 56V ACCU-TUINMACHINES

#PowerBeyondBelief


Wij zijn 100% voor EGO Power+ 56V accu power! Iedereen investeert in elektriciteit. Of dat nou op het gebied van auto's, zonnepanelen of tuinmachines is. EGO is de enige fabrikant wat de strijd aan gaat tegen benzine aangedreven tuinmachines. EGO is ook de enige fabrikant wat die strijd wint. 

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom geloven wij dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren. EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen.

De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.Ons systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu's die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.EGO is een bedrijf vol innovatie. Het maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. EGO verlegt al vanaf het prille begin voortdurend de grenzen van de draadloze technologie. Vandaag de dag zijn zij een van 's werelds grootste producenten van gereedschap. EGO brengt elk jaar meer dan 10 miljoen van onze producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen.De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen. In tegenstelling tot conventionele accu's in de vorm van een baksteen waarbij de accucellen zijn samengepakt, oververhit raken en zichzelf uitschakelen, wordt de warmte dankzij ons unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid. Het innovatieve boogvormige ontwerp beschermt de batterij tegen oververhitting. Daarnaast wordt elke cel omringt door onze innovatieve Keep Cool™ technologie. Dit zorgt ervoor dat de cellen hun optimale temperatuur behouden voor een langere levensduur. De EGO Power+ Arc Lithium-accu van 56V maakt gebruik van intelligent energiebeheer. Hiermee wordt constant elke individuele cel gecontroleerd en geoptimaliseerd om u altijd het allerbeste vermogen, prestatie en levensduur te geven.In tegenstelling tot andere fabrikanten, worden onze batterijen aan de buitenkant bevestigd. Hierdoor blijven ze koel. De speciale harslaag en de robuuste behuizing absorberen schokken en trillingen en beschermen de batterij tegen vocht en stof.


Het EGO Power+ systeem levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine. Het is eenvoudiger, schoner en trilt minder, en is daarom comfortabeler in het gebruik en dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op EGO Power+ ook nog eens voor kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien zijn er geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu.


 

Terug