Telefoonnummer: 045 575 24 51
Schouteten Tuinmachines
Schouteten Tuinmachines
SHOWROOM: GENZON 14, 6235 AB ULESTRATEN  |   TELEFOONNUMMER: 06 23 85 99 78
09-03-20 - Officieel dealer van Husqvarna®!

READY WHEN YOU ARE

Met al meer dan 330 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna® producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna® biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.HUSQVARNA® AUTOMOWER - Husqvarna Automower® is uw slimme, betrouwbare partner in de tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaien. Hij maait uw gras overdag en 's nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken. De robuuste en betrouwbare Husqvarna Automower® levert een perfect maairesultaat, zelfs bij uitdagende gazons. Hij navigeert eenvoudig door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en steile hellingen, zodat u elke dag een perfect gemaaid gazon hebt met minimale interactie. U zult verbaasd opkijken hoe snel u de Husqvarna Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rolt en het gazon snel, stil en efficiënt maait. Geen lawaai, geen gedoe, gewoon een geweldig gazon! De Husqvarna Automower® maait uw gazon, terwijl u relaxt. Hij werkt 's nachts en in de regen, met een perfect resultaat, zelfs bij complexe tuinen. Met Automower® Connect hebt u altijd de volledige controle. Dankzij de GPS-functie en de verbinding via het mobiele telefoonnetwerk kunt u starten, stoppen en plannen met uw smartphone. En met de app kunt u de maaier ook traceren als hij is gestopt of gestolen.


 

HUSQVARNA® KETTINGZAGEN - Deze serie omvat alles van machines voor het zware werk tot kleinere zagen voor thuisgebruik, evenals modellen voor kappen, snoeien en brandhout zagen. Een kettingzaag van Husqvarna is een betrouwbare partner voor elke klus. Het is eigenlijk overbodig om te zeggen, maar de natuur verdient onze prioriteit en gemeenschappelijke bescherming. Samen kunnen we de belasting van het milieu zo klein mogelijk maken. De kettingzagen van Husqvarna zijn stuk voor stuk voorzien van de unieke X-TORQ® motor, waardoor ze minder brandstof verbruiken. Bovendien voldoet het emissieniveau aan de strengste regelgeving op dit gebied ter wereld. We beseffen terdege dat een veilige en duurzame werking van cruciaal belang is bij bosbouwactiviteiten. Met een kettingzaag van Husqvarna kunt u erop rekenen dat u veilig en flexibel kunt werken.

De combinatie van choke en stopknop maakt het starten van de kettingzaag gemakkelijker en voorkomt dat de motor verzuipt. Dankzij het centrifugale luchtreinigingssysteem wordt slijtage tot een minimum beperkt en duurt het langer voordat u het filter moet schoonmaken. De functie SmartStart® betekent dat de weerstand in het starterkoord met wel 40% wordt verminderd. Zo kunt u de zaag snel en met minimale inspanning starten. Ook zonder brandstof kunt u aan de slag. De accu-aangedreven kettingzagen van Husqvarna zijn buitengewoon efficiënt en voorzien van een krachtig 36 V Li-ion accupack. De combinatie met een speciaal ontwikkelde, borstelloze motor zorgt ervoor dat de prestaties niet onderdoen voor die van de kettingzagen op benzine. Kortom, een bijzonder stille, efficiënte en lichtgewicht kettingzaag waarop u kunt rekenen.


HUSQVARNA® RIDER - Door het aan de voorkant gemonteerde maaidek en de gelede stuurinrichting zijn er bijna geen plaatsen waar een Husqvarna Rider niet bij kan. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker – u geniet ook van de rit. Alle zitmaaiers zijn uitgerust met Husqvarna’s gepatenteerde Bio-Clip®-functie die voor een superieur mulchresultaat en een uitzonderlijke professionele afwerking zorgt. Van het prille begin met de eenvoudige vraag "Hoe maak ik de draaicirkel zo klein mogelijk?" Het concept van de Husqvarna Rider heeft in 30 jaar een lange weg afgelegd. Ontdek hoe een simpel stuk speelgoed het keerpunt werd op het gebied van flexibel grasmaaien. Dankzij de unieke gelede stuurinrichting van de Husqvarna Rider kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en een intuïtieve besturing, waardoor u gemakkelijk om obstakels heen rijdt. Het aan de voorkant gemonteerde maaidek met laag profiel voorkomt niet alleen dat u over gras heen rijdt dat nog niet is gemaaid, maar biedt u ook een volledig overzicht van het werkgebied. Zo kunt u eenvoudig kanten trimmen en in hoeken of onder obstakels maaien. Dus waarom zou u geen veelzijdige zitmaaier aanschaffen, in plaats van verschillende machines voor verschillende klussen? Met het uitgebreide assortiment accessoires bent u klaar voor elke uitdaging, in welk seizoen dan ook. Voor dé beste oplossingen op het gebied van tuin- en parkmachines bent u bij ons als gecertificeerd Husqvarna®-dealer aan het juiste adres!Als u meer informatie wilt opvragen kunt u gerust telefonisch contact opnemen of via de mail (zie ''CONTACT'').

Terug