Over ons

Al 50 jaar ervaring in tuinmachines.

Landbouwmechanisatiebedrijf Hub Schouteten

In 1972 is Hub Schouteten na jaren in dienst te zijn geweest als landbouwmonteur een eigen bedrijf gestart op Genzon 14 in Ulestraten, genaamd Landbouwmechanisatiebedrijf Hub Schouteten. De specialiteit lag hoofdzakelijk bij tractoren en uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot een echte alleskunner! U kunt met landbouwvoertuigen, industriële machines en uiteraard tuinmachines bij ons terecht.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom te Ulestraten, voor openingstijden en meer informatie bekijk onze contactpagina.

Schouteten Tuinmachines

Op 1 juli 2015 startte de uitbreiding en vernieuwing van de sector tuinmachines binnen Schouteten Ulestraten V.O.F., genaamd Schouteten Tuinmachines, en treedt de derde generatie, Roger Schouteten, binnen het bedrijf. Het concept is simpel; service gecombineerd met de nieuwste machines van de beste kwaliteitsmerken. Wij leveren een compleet pakket machines voor de particuliere sector, bosbouw, tuinbouw, kwekerijen, groenvoorziening, werkvoorziening, gemeentes, golfbanen, waterschappen, aannemersbedrijven, hoveniers, etc! Op deze website staat dan ook ons totale programma; van de sterkste accumaaier tot robuuste benzinemaaier, van de kleinste zitmaaier tot de grootste robotmaaier en van occasions tot accessoires voor zowel de particulier als de professional.

Wij staan altijd voor u klaar om uw machines te onderhouden en te repareren, ongeacht het merk of de leeftijd van uw machine. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom op Genzon 14 (6235 AB) te Ulestraten om uw nieuwsgierigheid te stillen naar de nieuwste tuinmachines!

Het concept is simpel; service gecombineerd met de nieuwste machines van de beste kwaliteitsmerken.
Wij staan altijd voor u klaar om uw machines te onderhouden en te repareren, ongeacht het merk of de leeftijd van uw machine!